Új igazgató a budapesti The Ritz-Carlton hotel élén

Forrás: turizmus.com

 2018. január 02. 11:38

Rahim Abu Omar személyében új szállodaigazgatót neveztek ki a budapesti The Ritz-Carlton hotel élére.

A vendéglátás területén több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető a szálloda működésének teljes körű irányításáért lesz felelős, valamint azért, hogy tovább növelje a hotel kiemelkedő pozícióját a helyi, a regionális és a nemzetközi piacokon.

Rahim Abu Omar jordán származású szakember, pályafutása során számos helyszínen dolgozott, többek között az Egyesült Arab Emirátusokban, az Egyesült Királyságban és Libanonban is. Mielőtt csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapesthez olyan piacvezető szállodákban látott el szállodaigazgatói tevékenységet, mint a Metropolitan Hotel Dubai és a Metropolitan Beach Resort & Club, illetve a Habtoor Hotels, mint vezérigazgató.

Legutóbb a Gulf Hotel Bahrain szállodaigazgatói posztját töltötte be, melyet a régió egyik piacvezető hoteljévé emelt.

Rahim Abu Omar

Fotó: The Ritz Carlton

Rahim Abu Omar olyan szállodák megnyitásában játszott elengedhetetlen szerepet, mint a Metropolitan Beach Resort & Club, a Metropolitan Palace Hotel Dubai, a Metropolitan Palace Hotel Beirut, a Habtoor Grand Beirut és a Habtoor Grand Dubai.

Mindezek mellett részt vett több négy,-illetve ötcsillagos szálloda piaci újrapozícionálásában is.

A szakember tagja az első Dubaji Idegenforgalmi-, Kereskedelmi, – és Marketing Szállodai Bizottságnak. Eddigi pályafutása során olyan díjakkal ismerték el munkásságát, mint az ,,Év Szállodása’ díj 2009-ben, Jordániában, de a Közel-Kelet 50 legbefolyásosabb szállodása közé is beválasztották 2009-ben, a Hotelier ME magazin szervezésében.

A vezető szállodaiparban szerzett széleskörű tudása és tapasztalata tovább fogja erősíteni a The Ritz-Carlton márkát, amely már második éve van jelen a magyar piacon.

Engelbrecht Kinga hotelmenedzser - aki megbízott vezetőként vezette a házat - az eredeti terveknek megfelelően, a szálloda második embereként vesz részt az irányításban.

Kapcsolódó cikkek