Újranyitott az Astoria Hotel a fővárosban

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 05. 16:16

Megnyitotta kapuit a Danubius Hotel Astoria, a nagy múltú házban egyre több belföldi vendégre és nemzetközi egyéni utazóra számít a szállodalánc.

A szálloda nyitását megalapozta, hogy a nyár eleje óta töretlenül növekvő belföldi kereslet után lassan kezd magára találni a nemzetközi egyéni turizmus is. Bár a budapesti foglaltság messze elmarad a járványhelyzet előtti időszakhoz képest, egyre több a légi járat Budapestre, az uniós vakcinaútlevél hatása a fővárosban is kezdi érezhetően növelni a vendégforgalmat – tudatta a Danubius Hotels a Turizmus.com-mal.

A beérkezett foglalások száma és a fővárosban élénkülő érdeklődés miatt döntött a szállodalánc, hogy további üzemelő egységgel bővíti budapesti kínálatát. Így a Danubius Hotel Gellért, a Danubius Hotel Helia, a Danubius Hotel Erzsébet, a Radisson Blu Béke és a várbeli Hilton Budapest mellett mától a Danubius Hotel Astoria is nyitva áll a Budapestre látogatók előtt.

Az Astoria Hotel újranyitó csapata

Fotó: Danubius Hotels

A főváros szívében található, jó elhelyezkedésű, nagy múltú szálloda klasszikus enteriőrjének és ikonikus homlokzatának köszönhetően vált ismertté a hazai és a nemzetközi vendégek körében, több filmforgatás helyszínéül is szolgált – írták a közleményben.

Az Astoria ikonikus homlokzata

Fotó: Danubius Hotels