Czubor Jánost a vendéglátó szakma saját halottjának tekinti

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 09. 16:20

A Gundel Károly Szakképző Iskola tájékoztatja a szakmát, hogy örökös címzetes igazgatóját 2016. augusztus 22-én, hétfőn helyezik örök) nyugalomra, a Farkasréti Temetőben.

Czubor János tanítványai, kollégái, barátai a 9:45-kor kezdődő gyászszertartáson róhatják le tiszteletüket a temető központi ravatalozójánál (1124 Budapest, Németvölgyi út 99.), a Makovecz teremben.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete felhívással fordul a vendéglátásban érintett szakmai szervezetekhez, valamint a vendéglátásban dolgozó kollégákhoz.

Az MVI szeretné, ha a vendéglátásban dolgozók összefognának, s Czubor Jánost a vendéglátó szakma saját halottjának tekintené. Az MVI adománygyűjtést szervez a temetési költségek fedezésére. Mindazok, akik csatlakozni kívánnak az MVI-hez, juttassák el önkéntes hozzájárulásukat az Ipartestület bankszámlájára: OTP 11706016-20451903. A közlemény rovatba kérik feltüntetni: „Támogatás Czubor János temetésére".

Az MVI technikai információja : az adományozott összeg költségként való elszámolásához az MVI honlapjáról (www.mvi.hu) le kell tölteni a Támogatási Igazolást, majd 2 példányban kitöltve, s lepecsételve postázni a Magyar Vendéglátók Ipartestületének címére (1039 Budapest, Piroska utca 2.).