Gyerő Krisztina a Netrisk utazási üzletágának vezetője

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 06. 20:19

Gyerő Krisztina személyében ismert szakember irányítja a július közepétől a Netrisk.hu által indított Utazasnet.hu utaztatói üzletágat, amely klasszikus viszonteladóként működik, és már most 40-50 utazásszervezővel áll kapcsolatban. A szolgáltatások köre folyamatosan bővül.

Ahogy arról külön cikkünkben is beszámolunk, az utazási piactérként is aposztrofált online utazásközvetítői oldal különlegessége, hogy a már a júliusi tesztidőszakban is kínált, közel 600 ezer ajánlat mellett már repülőjegyek foglalása is elérhetővé vált. Gyerő Krisztina kérdésünkre elmondta: az új vállalkozás további előnye az is, hogy rendkívül széles, és az ügyfelekre nézve rengeteg információval rendelkező adatbázis áll rendelkezésükre, és tőkeerős cég lévén a Netrisk kész jelentős összegeket áldozni a meglehetősen nagy költségigényű informatikai fejlesztésre és a marketingre is.

Az utazási üzletágnál jelenleg három utazási ügyintéző dolgozik, ám mögöttük ott van a Netrisk profi fejlesztő- és marketingcsapata, call centere. Az MKEH utazásközvetítői engedélyével maga a Netrisk rendelkezik, ám a vállalkozás mindenütt az Utazasnet.hu brandnevet kívánja kommunikálni.

Gyerő Krisztina neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng. A szakember 1996 és 2008 között a Vista kötelékében dolgozott, az utolsó 3 évben mint a Vista Direkt (Falk Travel) ügyvezetője, majd 2008 és 2011 között a magyar TUI cégvezetője volt. 2011 óta a Mosterdemes.hu portál működését irányította.
Elérhetőségei: 70/333-4554, gyero.krisztina@utazasnet.hu.