Kedves Marianna és Végh Balázs a RateHawkhoz igazolt

Forrás: turizmus.com

 2023. március 13. 15:21

A RateHawk.com bejelentette magyarországi kereskedelmi csapatának bővítését: a turisztikai vállalkozások számára nyújtott szállodafoglalással, repülőjegyekkel és transzferekkel foglalkozó internetes rendszerhez Kedves Marianna és Végh Balázs csatlakoznak magyarországi üzletfejlesztési vezetőként.

Kedves Marianna

Fotó: RateHawk

Kedves Marianna több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a turizmus területén, melynek során különböző légitársaságoknál, utazási irodáknál és az ágazat egyéb vezető vállalatainál töltötte be az értékesítési vezető szerepét. Új munkakörében az új ügyfelek bevonására, a kiemelt ügyfelek támogatására és a szakmai kapcsolatokra fog koncentrálni.

Elérhetősége:
Tel.: +36 20 377 5513
E-mail: marianna.kedves@ratehawk.com

 

Végh Balázs

Fotó: RateHawk

Végh Balázs az utazási ágazatban eltöltött 26 év során rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Ez idő alatt az értékesítés és az előző munkaköreiben kiépített szoros kapcsolatok fenntartása terén bizonyított. Ő fog felelni a vállalat pozíciójának megerősítéséért Magyarországon, valamint az új üzleti lehetőségekért – tájékoztatta lapunkat a RateHawk.

Elérhetősége:
Tel.: +36 30 333 99 30, 
E-mail: balazs.vegh@ratehawk.com

 

„A RateHawk ambiciózus növekedési tervekkel rendelkezik Magyarországon, és az új kinevezések mutatják, hogy új szintre akarjuk emelni a piaci jelenlétünket" – idézi a közlemény Piotr Wiklakot, a RateHawk Visegrádi Csoportért felelős üzletfejlesztési igazgatóját.

Az Emerging Travel Group által kifejlesztett B2B-foglalási felület Magyarországon hivatalosan 2018-ban indult és ügyfelei számára világszerte több mint 1,8 millió szállással kapcsolatos lehetőséget kínál.