A RateHawk megkezdi felületén a transzferek értékesítését

Forrás: turizmus.com

 2021. április 12. 19:02

Új funkciót indított el a RateHawk.com: a szolgáltató utazási irodai partnerei több mint száz országban közvetlenül is lefoglalhatják utasaik számára a transzfereket.

Az új funkció a regisztrált felhasználók számára már elérhető az online fiókjukon.

Felix Shpilman, a RateHawkot kezelő cég, az Emerging Travel Group vezérigazgatója arra számít, hogy a transzferek megrendelésének lehetősége nagyon népszerű kiegészítő szolgáltatás lesz mind a 19 000 partnerüknek, akik ügyfeleik számára a szállás és a repülőjegyek lefoglalását, valamint az autókölcsönzést egyaránt a RateHawk felületén bonyolíthatják le.

A felületen a transzfer mellett az autókölcsönzést is el lehet intézni

Fotó: RateHawk

A partnerek a következő árakon rendelhetik meg a transzfereket: Economy+, Comfort, Minivan, Business és First Class. Egy megrendelésen belül legfeljebb nyolc utasból álló csoportok számára lehet transzfereket lefoglalni. Meg kell határozni az utazás kezdő- és végpontjait, a dátumot és az indulás idejét, az utasok számát, az esetlegesen szükséges gyermekülések számát és paramétereit, a járat számát, valamint a poggyászok mennyiségét és méreteit. A szolgáltatást legkésőbb 24 órával a transzfer megkezdése előtt kell lefoglalni.

A partner önállóan is beállíthatja a jutalékot. A foglalás banki átutalással, kártyával vagy a partner hitelkeretéből fizethető. A fizetést követően egy kupon jelenik meg a partner online fiókján, amely minden, a transzferrel kapcsolatos információt tartalmaz. A szolgáltatás jelenleg a RateHawk felületének asztali változatában érhető el, de hamarosan a mobilalkalmazásban is elérhetővé teszik.