Személyi változások az Accentnél

Forrás: turizmus.com

 2014. december 10. 12:14

A 2014-es év vége sok személyi és portfólió változást hozott az Accentnél, az alábbiak szerint.

Új szálloda a portfólióban az Art Hotel Szeged, melynek igazgatója december 1-jétől Gál István. A szakember korábban 3,5 évig a mórahalmi Colosseum Hotel értékesítési és Front Office igazgatója volt. Elérhetősége: gm@arthotelszeged.hu.

A Colosseum Hotel igazgatója november 1-jétől Varga-Szabó Lóránt, ő korábban Balneo Hotel igazgatója volt közel két éven át. Elérhetősége: igazgato@colosseumhotel.hu. Elődje Tahy Viktória is az Accent Hotel Management kötelékében marad, ő lesz az igazgatója a cég a 2015-ben, a cég üzemeltetésében nyíló új szállodának, melyről hamarosan részleteket is megtudhatunk.

November 21-től a Telekom Hotel igazgatója Szijjártó Csaba, aki korábban a balatonfüredi Anna Grand Hotel igazgatója volt. Elérhetősége: csaba.szijarto@accenthotelmanagement.com.

Az Andrássy Rezidencia igazgatója november 15-től Márton Gábor. A szakember ezt megelőzően a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel igazgatója volt, elérhetősége marton.gabor@andrassyrezidencia.hu. Elődje, Hegedűs Dávid szintén a hamarosan nyíló új szállodában dolgozik sales igazgatóként.

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness igazgatója november 19-től Bartos Balázs, ő korábban az Accor láncnál igazgatóhelyettesként dolgozott. Elérhetősége: balazs.bartos@accenthotelmanagement.com. Elődje Varga-Szabó Lóránt, aki a Colosseum Hotelbe igazolt át.