Új és visszatérő kollégák a LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****SUPERIOR szállodában

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 23. 16:41

Magyarország egyetlen hegyvidéki életmód-szállodájához - néhány hónapos kitérője után - újra visszatért Hegyi Sára, aki nem csak a szálloda „induló csapatát" erősítette, de éveken keresztül hozzá tartozott az intézmény életmód koncepciójának és spa menüjének kidolgozása is.

A spa menü egyik legszebb eredménye az Amethyst feltöltő kezelés volt, amely tavaly 4. helyezést ért el a European Health & Spa Award-on a legjobb signature kezelés kategóriában. Sára a szálloda budapesti csapatának spa & wellness tanácsadójaként mostantól újra elérhető itt: sara.hegyi@hotelmatra.hu és 06/30-996-4962.

Ezzel együtt a szálloda értékesítési csapata is bővült. A rendezvénypiaci jelenlét erősítése érdekében szeptember 15-től Mráz Gergő MICE sales manager is csatlakozott a csapathoz. Gergő a pályafutását értékesítői és repülőjegy ügyintézői munkakörben kezdte, majd 5 év után a TUI-Polyglobe Kft-nél hasonló pozícióban kamatoztatta tudását. Ezek után a Vantage Deluxe Travel-nél utazásszervezőként folyami hajóutak kulturális körútjait szervezte, majd a Turizmus Trend magazin és a turizmusonline.hu key account menedzsere lett. Gergő elérhetőségei: gergo.mraz@hotelmatra.hu és 06/70-615-7396

A csapat irányításával Henyecz Krisztinát bízták meg, aki ezeket a feladatokat a szálloda marketingkommunikációs tevékenységeinek ellátása mellett végzi majd. Krisztina elérhetőségei: krisztina.henyecz@hotelmatra.hu és 06/70-615-7466.