Új regionális értékesítési vezető a HRS Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2015. április 02. 17:39

Daniela Sedlonovát nevezték ki a HRS GROUP kelet-európai regionális értékesítési vezetőjének.

A szakember a HRS értékesítési csapatát vezeti Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Albániában, Montenegróban, Macedóniában, Bulgáriában és Romániában. Feladata meghatározni a HRS értékesítési stratégiáját, hogy a cég az ügyfeleinek a legszélesebb választékot kínálhassa a legmegfelelőbb feltételekkel, a legjobb árakon.

Daniela Inside Sales Managerként csatlakozott 2013-ban a HRS GROUP-hoz Csehországban. Fő feladatai közé tartozott a tanácsadás és a HRS-sel szerződésben álló szállodák támogatása, új szállodai partnerek keresése és a HRS versenyképességének biztosítása. A szakembert pár hónapon belül előléptették Csehország és Szlovákia Hotel Sales Managerévé.

Daniela Sedlonova több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik az online szállásfoglalás területén. 2005-ben diplomázott turizmus-menedzsment szakon és 2005-ben a Wotifnál, Ausztrália vezető utazási weboldalánál kezdte meg karrierjét, ahol eleinte Csehország és Magyarország termékmenedzsere volt, majd a német és az osztrák piacért is felelős lett. Végül Közép- és Kelet-Európa termékmenedzsereként 2013. novemberéig dolgozott a Wotifnál, amikor csatlakozott a HRS csapatához.