Új vezető a magyarországi Novasol élén

Forrás: turizmus.com

 2016. január 09. 15:50

Új vezetőt kapott a NOVASOL Hungaria Kft. 2015 decemberében: Matthias Engelbrecht-et pozíciójában eltöltött 15 év után Torma Irena váltotta a cégvezetői pozícióban.

Torma Irena Németországban végezte tanulmányait és első munkahelyi tapasztalatait is itt szerezte, részben az idegenforgalomban, részben pedig azon kívül eső területeken. A szakember 2012-ben érkezett Magyarországra, ezt követően, 2013 nyarától 2015 nyaráig idegenforgalmi ügyintézőként, majd cégvezető-asszisztenseként tevékenykedetta NOVASOL Hungaria Kft-nél, mindenben segítve Matthias Engelbrecht tevékenységét. A reklamációk, a könyvelés éppúgy feladatai közé tartozott, mind a vendégekkel és háztulajdonosokkal való kapcsolattartás. Kisebb szünet után, december 3-én tért vissza a cégbe a NOVASOL hazai üzletágának vezetőjeként. Kiemelt feladatának tekinti a cég hazai pozíciójának megerősítését elsősorban a Balatonnál és a fővárosban. Elérhetősége: irena.torma@novasol.com

Matthias Engelbrecht-et lapzártánkig nem sikerült elérnünk, annyi biztos, hogy a szakember, aki 15 évig vezette a NOVASOL Hungaria Kft.-t, továbbra is a turizmusban képzeli el jövőjét, Magyarországon.