Új vezetők az Anima Travelnél

Forrás: turizmus.com

 2020. május 24. 18:23

Bővülés és átszervezés eredményeképpen az Anima Travel új vezetői munkakörökbe nevezett ki munkatársakat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Békefi Annát, az Anima Travel Kft. ügyvezetőjét az újjászerveződő Magyar Kongresszusi Iroda Kft. szakmai igazgatóvá nevezték ki, ami után szükségessé vált az utazási iroda átszervezése. Bemutatjuk az új vezetői munkakörökbe kinevezett munkatársakat.

Mátrai Anikó

Fotó: Anima Travel

Mátrai Anikó – marketing- és értékesítési vezető

A külkereskedelmi, közgazdasági és idegenforgalmi végzettséggel rendelkező szakember 16 éven keresztül volt a Tropicarium-Óceanárium Kft., majd négy éven át a Csodák Palotája Nonprofit Kft. marketingvezetője. Mindkét cégnél kiemelkedő szerepe volt a sikeres piacra jutás, valamint látogatószám-növelés területén. Az utóbbi évben rendezvényszervezőként és projektmenedzserként segítette a Festum Rendezvényszalon, a KockaPark és a Kincsem Park működését, rendezvényeit.

Az értékteremtő, tudásközvetítő utazási élmények szolgáltatása vonzotta az Anima Travelhez, amelynek új területi vezetőjeként az iroda egyedi belföldi és külföldi utazásait, tematikus útjait, cégeknek szóló kínálatát, valamint élménypedagógiai módszertannal felépített iskolai kirándulásait juttatja el a célcsoportokhoz, értékesítő partnerekhez.

Mátrai Anikó elérhetősége:  matrai.aniko@anima.travel

 

Nagy Ramóna

Fotó: Anima Travel

Nagy Ramóna – referatúravezető

A fiatal szakember 2019 őszén csatlakozott az Anima Travelhez utazásszervezőként, majd kiváló munkájára tekintettel a cég tavaszi átszervezésekor kapta a megbízatást a belföldi, kiutaztató és beutaztató referensek vezetői irányítására. A megelőző években a EETS East-Europe Express Travel Service irodánál szervezte teljes körűen, főleg ázsiai küldőpiacról érkező szabadidős csoportok európai körutazásait. Az Anima Travel termékfejlesztési és ügyfélkezelési területeinek koordinátoraként a magas minőségre törekvő, szemléletformáló, etikus utaztatás iránti elkötelezettséggel dolgozik csapatával a cég kitűzött céljai érdekében.

Nagy Ramóna elérhetősége: nagy.ramona@anima.travel

Az Anima Travel arra kéri szakmai partnereit, forduljanak bizalommal a két kinevezett vezetőhöz. A jövőben együttműködések terén, valamint sok szakmai rendezvényen ők képviselik az irodát.