10 éves a QUAESTOR Sportutak

 2014. augusztus 17. 17:24

A QUAESTOR Utazási Iroda tevékenységi körei közül az egyik a Sportutak, mely nemcsak a nagy futball eseményekre segíti a szurkolókat eljuttatni, hanem koncertjegyeket is árul és jó kapcsolatot ápol számos klubbal és sportszervezettel, akiknek külföldi és belföldi utakat és edzőtáborokat szervez.

A QUAESTOR Utazási Iroda szerteágazó tevékenységi körei közül az egyik a Sportutak, mely nemcsak a nagy futball eseményekre segíti a szurkolókat eljuttatni, hanem koncertjegyeket is árul és jó kapcsolatot ápol számos rangos klubbal és sportszervezettel, akiknek külföldi és belföldi utakat és edzőtáborokat szervez.

2004-ben, 10 évvel ezelőtt indította el a QUAESTOR Utazási Iroda a sportutakkal foglalkozó üzletágát. Nagy reményekkel indult el a projekt a sport világából „igazolt" szakember, Pallagi Péter irányításával, akinek az első feladata sport- és futballszerető csapat felállítása volt. Egy évvel az indulás után 2005-ben az UEFA és az MLSZ hivatalos partnereként az U19-es Női Labdarugó Európa-bajnokság hivatalos utazási irodája lett a QUAESTOR.

A magyar sportutaztatási piacon a már-már fogalomnak tekinthető üzletág évről évre jelentős növekedést ért el. Számos ügyfél jutott el a QUAESTOR Utazási Irodának köszönhetően a Bajnokok Ligája meccseire, az Európai Liga küzdelmeire, Eb, VB vagy egyéb eseményekre is úgy, hogy az egyéni érdeklődő önállóan már nem tudott volna jegyet foglalni teltház miatt.2013-tól a Nemzetközi Sportutaztatók Szövetségének is legmagasabb fokozatú tagjaivá vált a QUAESTOR Utazási Iroda, mely a szakmai munka egyik legkiemelkedőbb elismerése, illetve a garancia arra, hogy az elvégzett munka továbbra is magas minőségben folytatódjon.