A gépészképzésre fókuszál Szombathely az Utazás Kiállításon

Forrás: Vaskarika

 2017. február 23. 11:22

Szombathely önálló standdal és Vas megyei attrakcióként is megmutatja magát a 2017-es Utazás Kiállításon Március 2-5. között a budapesti Hungexpon.

Tavaly a Szent Márton Emlékév köré épült a szombathelyi pavilon, az idén pedig a gépészképzés lesz a hangsúlyos elem a hagyományos turisztikai kínálat mellett – olvasható a vaskarika.hu-n.

A 2017-es stand mottójához méltón (Szombathely: múlt és jövő) a tavalyi standhoz készíttetett és most újrahasznosuló stilizált római oszlopok modern hatású vitrinekbe bújnak. Mindeközben a pultokon a legújabb kínálat lesz megismerhető és elérhető.

Szombathely 2016-os standja

Szombathely 2016-os standja

Fotó: Vaskarika

Az önálló kiállítóhelyen a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. (ezen belül a Tourinform iroda) munkatársai várják az érdeklődőket, emellett a város a Vas megyét bemutató turisztikai standon is jelen lesz majd. Itt a Vas Megyei Turizmus Szövetség kínálja majd további attrakcióit: Bük, Celldömölk, Sárvár, Szentgotthárd és a Vasi Hegyhát látványosságait.

A 2017-es Utazás kiállítás külföldi díszvendége Oroszország, belföldi díszvendég az Európai Ifjúsági Olimpiának otthont adó Győr, kulturális díszvendég pedig Pannonhalma lesz. Kiemelt téma az aktív turizmus, és újdonságként Y generációs kedvezmények (kuponok és akciók) is csábítják a fiatalabb látogatókat.

Ugyanekkor rendezik meg a Vásárvárosban a Bringa-expót, ahol szintén megjelenik Szombathely. A Tour de Hongrie 2017-es futama ugyanis ebben az évben is szombathelyi prológgal indul. Az Utazás kiállítás szakmai napja március 2., csütörtök.

Kapcsolódó cikkek