A japáni olimpiát is megcélozza a China Airlines

Forrás: turizmus.com

 2019. december 05. 14:38

A tajvani China Airlines magyarországi vezérképviselete és a bécsi repülőtér reggeli workshop keretében látta vendégül utazási irodai partnereit. A repülőjegy-értékesítő kollégák értesülhettek a 60. születésnapját ünneplő légitársaság újdonságairól, és kedvező árairól a japán olimpiára.

"Nagy várakozással tekintünk a 2020-as japán olimpiai játékokra, hiszen Tajpejen keresztül 13 japán városba juthatnak el mind a sportolók, mind a szurkolók, rövid utazási idővel, kedvező árakon, a világ legmodernebb A350-es repülőgépeivel" –mondta el Diószegi Ilona irodavezető.

 

Még több lehetőség

Számos újdonság érinti a magyar piacon elérhető China Airlines díjtételeket is. Ilyen, hogy a turistaosztály magasabb alosztályú jegyeinek érvényessége egy évre változott, és több alosztálynál módosult a feladható poggyász 20 kg-ról 35 kg-ra.

Diószegi Ilona ismerteti a légitársaság újdonságait

Fotó: turizmus.com

Az eddigi Premium Business Class osztály neve Business Class lett – változatlan szolgáltatások mellett. Rövidesen elérhetővé válik a fizetős ülőhelyválasztás lehetősége is, így az utas igényeinek megfelelően lehet választani a comfort, preferred és standard ülőhelyekből, ami nem elhanyagolható egy Európából Tajvanra irányuló, legalább 11 órás repülésnél. Tajpeji útibeszámolónkat itt olvashatja el.

A légitársaság összes európai járatán a legújabb Airbus 350-900 típusú repülőgépek közlekednek


Modern flotta

A légitársaság útvonalhálózatában 29 ország 156 városa szerepel. Összes európai járatán a legújabb Airbus 350-900 típusú repülőgépek közlekednek; non-stop teszik meg a távolságot Európa és Tajpej között, négy órával megrövidítve a repülési időt.

Az új Airbus a legfejlettebb technikával rendelkezik, a legenergiatakarékosabb, a legkörnyezetkímélőbb és legcsendesebb utasszállító a világon jelenleg üzemelő repülők között.

A gépek legújabb Rolls-Royce típusú hajtóművei csökkentett üzemanyag fogyasztásuknak köszönhetően 25%-kal kevesebb szén-dioxidot bocsájtanak ki.

 

Izgalmas úti célok

A magyar utasok körében Tajvanon kívül a legnépszerűbb China Airlines-desztinációk: Ausztrália, Új-Zéland, Bali, Vietnam, 13 japán város, a Fülöp-szigetek, Mianmar és Kambodzsa. Szintén izgalmas úti cél Guam, Palau, Burma és a Fülöp-szigetek.

Sárdi Rezső ügyvezető is köszöntötte a résztvevőket, és röviden beszélt a cég többi termékéről

Fotó: turizmus.com

Az Új-Zélandra repülők megszakíthatják útjukat Ausztráliában. További vonzerő, hogy három hónapot vízummentesen tölthetnek Tajvanon.

Az átszállásoknál a várakozási idő kitölthető ingyenes városnézéssel délelőtt vagy délután. Több utas, csoportok esetén a China Airlines Budapest és Bécs között transzfert is biztosít.

Kedvező árúak a business osztályú jegyek, ám a legnépszerűbbek a Premium Economy osztályúak, a jó ár-érték aránynak és a kínált kényelemnek köszönhetően. A turistaosztály is rendkívül vonzó az utazók számára, nemcsak a kiváló minőség, hanem a kedvező ár szempontjából is.

Államközi megállapodás értelmében évente 100-100 magyar fiatal utazhat Új-Zélandra és Tajvanra, ahol egy évig tartózkodhatnak, dolgozhatnak, tanulhatnak, vagy kedvük szerint utazhatnak a speciális Working Holiday vízum birtokában, akik szintén szívesen választják a tajvani nemzeti légitársaságot – hangzott el a rendezvényen.