A Jetstar Csoport a Hahn Air legújabb partnere

Forrás: turizmus.com

 2017. január 23. 15:18

A Jetstar csoport, Ausztrália és Óceánia egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító légitársasági csoportjának több fapados légitársasága csatlakozott a Hahn Air-hez.

Többek között a Jetstar Airways (JQ ), mely  2016 legjobb fapados légitársasága díját nyerte el Ausztrália és a Csendes-óceán térségben, valamint benne van a világ első 5 legjobb fapados légitársasága között, 10 ország, 38 célállomását vette célba, mint pl. Fiji, Indonézia, Japán, Malajzia, Új-Zéland és az Egyesült Államok.

A szingapúri székhelyű Jetstar Asia Airways (3K) 2016-ban a világ top 10 fapados légitársasága közé tartozott. Olyan úti célokra repül, mint Mianmar, Kambodzsa, Japán, Malajzia, Fülöp szigetek, Tajvan, Thaiföld és Vietnam.

A Jetstar Pacific Airlines (BL) is a világ első 10 legjobb fapados légitársasága között van, székhelye: Ho Chi Minh város. Nem utolsó sorban a Tokyo székhelyű Jetstar Japan (GK), mely  4 ország 14 célállomására indít járatokat, mint pl Hong Kong, Fülöp szigetek és Tajvan.

[Jetstar Airways]

Fotó: [Tripadvisor]

A Jetstar csoporthoz tartozó  4 légitársaság járataira, a csatlakozást követően, már kiállíthatók repülőjegyek a légitársasági foglalási rendszerekben.