Az ETI már a Nagyvásárcsarnokban is hódít

Forrás: turizmus.com

 2014. augusztus 07. 16:53

A Nagyvásárcsarnokban Egyiptomi Napokat tartanak augusztus 7–9. között, a nemzeti napok rendezvénysorozaton első alkalommal vesz részt az idei Utazás kiállításon debütált ETI.

Az ETI idén első alkalommal vesz részt a Nagyvásárcsarnok rendezvényén, ahol már a nagyközönség felé is kommunikálja fő üzenetét: Egyiptom egész évben vár!

A sikeres, saját charterjárat folytatásaként az ETI gépe novembertől a téli szezonban is folyamatosan közlekedik majd Hurghadára, ahol a már hazánkban is jól ismert Red Sea Hotelek magas szintű kiszolgálással várják a magyar vendégeket.

Andreas Hamorszky, az ETI magyarországi igazgatója az első napon személyesen informálta útjaikról a látogatókat és elmondta, már most nagy az érdeklődés az őszi szüneti, illetve a karácsonyi és újévi üdülésekre.

Andreas Hamorszky, az ETI magyarországi igazgatója és Kerekes Gábor, az ETI munkatársa

Andreas Hamorszky, az ETI magyarországi igazgatója és Kerekes Gábor, az ETI munkatársa

 

A vásáron ezenkívül színes csecsebecséket, a híres egyiptomi pamutból készült ruhákat, különleges papiruszokat, egzotikus vízipipákat és édességeket kínáló árusok igazi bazári hangulattal várják az érdeklődőket. A rendezvény három napja alatt több alkalommal a hastánc és a henna készítés titokzatos világával is találkozhat a nagyközönség.