Biztonság extrém helyzetekben is

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 19. 13:25

Egyre többen választják kikapcsolódásként a bátorságot igénylő sportokat, vagy sportolóként külföldön versenyeznek.

Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztenciahátterével ügyfelei a legnagyobb biztonságot élvezhetik még a legnagyobb adrenalinfröccs közepette is az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Arany vagy Platina csomagjaival.

Fotó: Shutterstock

Kalandok földön, vízen, levegőben

Legyen szó hegymászásról, közúton kívüli motorozásról, hegyi kerékpározásról, küzdősportokról vagy mélységkorlátozás nélküli búvárkodásról, az Extrém Sportok utasbiztosítás Platina csomagja limit nélküli sürgősségi ellátást nyújt, és téríti a felkutatást, a helikopteres mentést, és akár a repülővel történő hazaszállítás költségét is Európán belül. A biztosítás szükség szerint – meghatározott limitig – fedezi a hiperbárkamrás kezelést is külföldön és belföldön egyaránt.

Fotó: Shutterstock

Teljes körű védelem sportolás esetén is

Az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítása védelmet nyújt a belföldön bérelt és a saját sportfelszerelésekre, valamint a sportolás közben okozott testi sérülésre és dologi károkozásra is. A biztosítás fedezi továbbá a társadalombiztosítás keretében igénybe vett belföldi gyógykezelés költségeit arra az esetre, ha az extrém sportra hivatkozás miatt azok az ügyfélre hárulnának. Az Allianz Extrém Sportok utasbiztosítás Platina csomag számos extrém sportra kiterjed, így az extrém sportokra az Allianz biztosításai közül a legszélesebb körű védelmet nyújtja. (X)

Kapcsolódó cikkek

Utazzunk biztosra!

2019. szeptember 12.

Védelem váratlan helyzetekben

2019. szeptember 04.