Elindult a jegyértékesítés az új brazil légitársaság járataira

Forrás: turizmus.com

 2021. június 07. 11:25

Az Itapemirim Group május végétől megkezdte a repülőjegyek értékesítését az ITA Transportes Aéreos légitársaság járataira – tájékoztatta az új brazil légitársaság elindulásáról lapunkat Sárdi Rezső, a brazíliai HAVAS Creative Tours DMC magyarországi képviseletétől.

A társaság elnöke, Sidnei Piva hangsúlyozta, nem kívánnak beszállni a kiemelkedően alacsony árakkal közlekedő légitársaságok versenyébe, inkább arra helyezik a hangsúlyt, hogy az utasok több kényelmi szolgáltatáshoz  jussanak, megfizethető jegyárak mellett. Ilyen például az emelt szintű fedélzeti szolgáltatás, nagyobb hely az ülések között és ingyenes csomagfeladás 23 kg-ig.

Az új szállító öt A320-as repülőgéppel kezdi meg működését a következő városokat érintve: Belo Horizonte-Confins (MG), Brasilia (DF), Rio de Janeiro-Galeao (RJ), São Paulo-Guarulhos (SP), Curitiba (PR), Porto Alegre (RS), Porto Seguro (BA) és Salvador (BA).

Az első kereskedelmi járat június 30-án indul Sao Paulóból (Guarulhos)  Brazíliavárosba.

Augusztus 1-jtől további desztinációkra is repülnek, úgymint Recife (PE), Maceió (AL), Fortaleza (CE), Florianópolis (SC), Vitória (ES) és Natal (RN).

Komoly konkurenciát jelenthet a legnagyobb brazil légitársaságoknak

Fotó: HAVAS Creative Tours DMC

Ez év végéig összesen 20 repülőgép üzembe állítását tervezik, 2022 júniusáig pedig összesen 50 géppel 35 brazíliai célállomásra repül majd az ITA. Flottája kizárólag A320 és 319-es  géptípusból fog állni, így a karbantartás és az üzemeltetés minőségi módon kivitelezhető. A társaság 173 útvonalra kért kereskedelmi jogokat a brazil hatóságoktól, így komoly konkurenciát jelenthet a legnagyobb brazil légitársaságoknak, mint a TAM, a GOL és a LATAM.

A rendszeres utazók beléphetnek a hűségprogramba, az ITA CLUBE-ba amely exkluzív előnyökkel jutalmazza tagjait.

A Grupo Itapemirim Brazília legnagyobb buszvállalatának a tulajdonosa, így az ITA-val repülő utasok számára kedvező lehetőségeket kínál kombinált repülős és buszos utakra – tette hozzá Sárdi Rezső.