Egyéves az Air Serbia budapesti járata

Forrás: turizmus.com

 2015. április 14. 16:46

Az Air Serbia néhány napja ünnepelte, hogy egy éve indult el budapesti járata. Az eseményt a Belgrádból menetrendszerűen érkező járat vízsugaras köszöntése tette emlékezetessé.

A kívül-belül megújult, elegáns megjelenésű és modern flottával repülő  Air Serbia légitársaság  éppen egy éve indította el járatát Belgrád és Budapest között. Az Air Serbia elegáns stílusa megmutatkozik a repülőgépek belső és külső kialakításában, a légiutaskisérők egyenruhájában és a fedélzeti kiszolgálásban is.

 

Budapestről napi járat közlekedik Belgrádba, ahonnan az elmúlt 1 év leforgása alatt már több mint 40 európai városba – elsősorban a mediterrán régióban – létesített a légitársaság egyszerű és gyors összeköttetést. Sőt!, az Air Serbia az  Etihad Partner státuszát kihasználva, partner légitársaságokkal közösen 53 ország több mint 110 városába üzemeltet járatokat kedvező csatlakozással.  Ezek közül is kiemelkedő Abu Dhabi, ami nem csak kedvelt célállomás, hanem ideális átszállópont az ázsiai és ausztrál desztinációkhoz.

A magyar utasok körében Athén, Larnaca, Szófia, Tivat, Bukarest, Abu Dhabi, Melbourne és Sidney voltak a legnépszerűbb célállomások.

 

Az Air Serbia hosszú távú tervei közül a magyar utazóközönség számára a belgrádi csatlakozással üzemelő New York-i járat a legizgalmasabb terv. Jelenleg az amerikai hatóságok jóváhagyására vár a légitársaság.