Üdvözlet a Vistas strandról! – Elindult a ViaSale Travel idei első studyja

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 12. 16:58

A ViaSale idei első tanulmányútjának 20 fős csapata szombaton indult Budapestről. Az úti cél Tenerife és Gran Canaria. Vasárnap a delfin- és bálnales mellett a strandolásra ­– méghozzá Tenerife egyik legismertebb strandján, a Playa del Vistason – és a hotellátogatásokra is jutott idő.

„A Covid után, egy erős nyári szezon zárásaként két study tourt szervezünk partnereinknek, hogy bemutassuk a szigetcsoport látványosságait, szállodáit” – mondta Raáb Szilvia, a ViaSaleTravel ügyvezetője.

A 8 napra tartalmas és mozgalmas hetet tervezett a Kanári-specialista a két szigetre. Mindkét desztináció bőséges szálláskínálata mellett, számtalan élmény és program várja a résztvevőket.

A lelkes csapat a Liszt Ferenc repülőtéren

Fotó: ViaSale Travel

A study touron részt vesznek az utazásszervező értékesítői, marketinges munkatársai, a Kanári-szigeteken élő idegenvezetőik és tulajdonosaik is.

A program során elsőként Tenerife szigetét látogatják meg az utazók, majd Gran Canaria látnivalóit és árualapjának fontosabb szállodáit tekinthetik meg.

Az első éjszakát a Hovima hotellánc ikonikus szállodájában töltötték. A strandolás mellett néhány hotellátogatás is belefért a vasárnapba, Tenerife déli részének legjobban értékesíthető szállodáiból kaptak ízelítőt a partnerek.

Elegáns szálláshely a Hovima hotellánc egyik ikonikus szállodájában

Fotó: ViaSale Travel

„A sűrű menetrendbe sok-sok élményt is terveztünk partnereinknek, mert szeretnénk túllépni a szokásos hotellátogatásokon. Tenerife és Gran Canaria legszebb nevezetességeit is megmutatjuk, hogy a partnereink is átérezzék, miért is rajonganak az utasok ezért a két desztinációért. Ugyanakkor fontos célunk, hogy bemutassuk: a Kanári-szigetek rendkívül biztonságos, egész éves desztináció” – emelte ki Raáb Szilvia.

„Hosszú időt vártunk egy ilyen útra, már-már gyermeki örömmel és lelkesedéssel fogadtuk egymást a Liszt Ferenc repülőtéren, és mi, kollégák legalább annyira izgatottak voltunk, mint az utasok” – fogalmazott az egyik résztvevő.

A program megvalósításában partnerséget vállal a ViaSale Travellel a TurEspaña, a Kanári-szigetek promóciós vállalata, a PromoTur, valamint Tenerifei és a Gran Canariai Turisztikai Hivatal is.

Már a második napon delfin- és bálnalesre indultak

Fotó: ViaSale Travel

A ViaSale Travel bízik abban, hogy a rövidesen kezdődő előfoglalási szezonban a study touron részt vevő kollégák még nagyobb magabiztossággal és szeretettel ajánlják majd utasaiknak ezt a turisztikai szempontból igen vonzó szigetcsoportot.

Azonban a Kanári-specialista utazásszervező nem elégszik meg ennyivel, egy héttel később újabb csapatot várnak Tenerifére, Fuerteventurára és Lanzarotéra.