Kanári-szigetek: szabad az út a ViaSale Travellel

Forrás: turizmus.com

 2021. június 01. 14:06

Félárú PCR-teszt, Covid-biztosítás – kizárólag a ViaSale Travel árualapjából választott utazásokhoz! Oltással rendelkezőknek pedig elegendő az angol nyelvű igazolás a beutazáshoz! Most még könnyebben lehet utazni a gyönyörű Kanári-szigetek valamelyikére!

A Kanári-szigetek várják Utasod!

Napfény, sokszínűség, végtelen strandok, izgalmas kirándulások és érdekes látnivalók Európa egzotikus szigetein, Tenerifén, Gran Canarián, Fuerteventurán és Lanzarotén. Az idei nyáron igazán érdemes a Kanári-szigetekre foglalnod!

Újdonság! 2021. június 7-től már angol oltási igazolással is lehet utazni a Kanári-szigetekre!

Amennyiben Utasod nincs beoltva, akkor is könnyedén, egyetlen PCR-teszttel utazhat a két csodálatos szigetre, Tenerifére és Gran Canariára! A Kanári-szigeteki beutazáshoz szükséges PCR-teszt árának felét a ViaSale Travel állja! – mondta el Raáb Szilvia, a ViaSale Travel ügyvezetője.

2021. június 7-étől Spanyolország elfogadja a Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen és a kínai Sinopharm vakcinákat beutazáshoz, amennyiben az előírt mennyiségű oltás felvételre került (két oltás mindegyik esetben, kivéve Janssen, amiből elegendő egy) minimum 15 nappal az utazás előtt.

A ViaSale Travelnél a nyári időszakban közvetlen járatokkal foglalhatsz utazási csomagot Budapestről, valamint Bécsből Tenerifére és Gran Canariára! Az őszi szezonban pedig Fuerteventura és Lanzarote is elérhető lesz az osztrák fővárosból.

Gran Canaria, Playa del Inglés

Fotó: ViaSale Travel

Az elmúlt időszakban a ViaSale Travel jelentősen bővítette szállodai szerződései számát, így már több mint 300 hotel szolgáltatásai közül választhatsz utasodnak.

Raáb Szilvia továbbá kiemelte, hogy a nyári csomagokhoz azon utasoknak, családoknak, együtt utazóknak ún. Covid-biztosítást ajánlanak, amely foglalásokon legalább egy utas számára PCR-teszt szükséges a Kanári-szigeteki beutazáshoz.

Tenerife, Playa del Duque

Fotó: ViaSale Travel

Az ügyvezető ugyancsak elmondta, hogy a ViaSale több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a Kanári-szigeteki utaztatásban. Négy szigeten teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát és 24 órás magyar nyelvű hotline elérhetőséget biztosít Utasaid számára, hogy életük egyik legszebb nyaralását töltsék a Kanári-szigeteken.

(X)