Féláron utazhatunk vonattal és busszal a Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjére

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 23. 11:53

A Szerencsejáték Zrt. egy év kihagyás után ismételten megrendezi a Szuperkoncertet szeptember 25-én, melyre idén a hazai könnyűzenei életből választottak fellépőket. A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz a rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.

Exkluzív show keretén belül Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek a hétvégén, a Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén - közölte a MÁV-Start.

Az esemény apropóját a társaság harmincadik születésnapja adja, melyet egy egyedülálló helyszínen, a közel 25 ezer négyzetméretes Puskás Aréna Szoborparkban tartanak. A MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz által kínált 50 százalékos kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, vonat esetében 2. kocsiosztályon, vehető igénybe.

szuperkoncert

Az idei Szuperkoncert helyszíne a Puskás Ferenc Stadion lesz

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A jegy legkorábban szeptember 24-én éjféltől vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, szeptember 26-én 23:59-ig kell befejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény bélyegzőjével a helyszínen található információs pontoknál lebélyegeztetik.

A kedvezmény igénybevételéhez a Volánbusznál teljes árú menetjegyet kell váltani elővételben a pénztárban vagy az autóbuszon a szuperkoncert helyszínére (Budapest). A rendezvényen lebélyegzett jegy a visszaúton is érvényes (azonos viszonylaton), vagyis egy út áráért lehet eljutni a koncertre, majd onnan hazatérni. A mobil applikációban megváltott jegyekre a menettérti kedvezmény nem érvényesíthető. A díjmentes visszautazásra azok az utasok jogosultak, akik visszautazásukat szeptember 26-án délig megkezdik.

 

Kapcsolódó cikkek