Frankfurtba és Berlinbe indított új járatot a Wizz Air

Forrás: turizmus.com

 2017. december 19. 14:11

Eredetileg a Berlinbe közlekedő gép csak jövő év tavaszán indult volna, de a nagy érdeklődésre való tekintettel már idén elindították.

A Frankfurt International Airport Németország ötödik legnagyobb városában, a világ egyik vezető pénzügyi központjában működő jelentős nemzetközi repülőtér. Több mint 60 millió utasával a frankfurti magasan a legforgalmasabb németországi és a 4. legforgalmasabb európai repülőtér.

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A nemzetköziség és a tolerancia, valamint pezsgő éjszakai élet jellemzi a várost. Az utazók számos történelmi emlékhellyel, gazdag kulturális örökséggel és világszínvonalú múzeumokkal találkozhatnak többek között az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Múzeum-szigeten. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra.

2017-ben sokat nőtt a Wizz Air budapesti hálózata

Fotó: pixabay.com

A frankfurti és berlini járatokkal együtt a Wizz Air idén 15 új útvonalat indított ebben az évben, míg Athén, Stavanger és Bázel 2018-tól válik elérhetővé Budapestről. A Wizz Air immár 69 alacsony viteldíjas járatot üzemeltet Budapestről, így a magyar főváros rendelkezik a legszínesebb választékkal a WIZZ hálózatában. A WIZZ hazai hálózata már 76 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Örömmel tölt el bennünket, hogy ezt az évet, ami a Wizz Air budapesti hálózatának masszív növekedéséről szólt, a frankfurti és a berlini járat elindításával ünnepelhetjük. Biztosak vagyunk benne, hogy a naponta közlekedő új járataink üzleti és szabadidős utasaink körében egyaránt népszerűek lesznek.”

*egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket

Kapcsolódó cikkek