Gondtalan kikapcsolódás

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 29. 14:05

Javában tart még az üdülési szezon, sokan most készülnek nyári pihenésre, feltöltődésre.

Legyen szó tengerparti strandolásról, sportolásról, akár hegyvidéki túrázásról, vagy más szabadidős programról, ajánlja ügyfeleinek az Allianz utasbiztosításait és útlemondás biztosításait! Az Allianz megbízható biztosítói és asszisztencia háttere garantálja, hogy ügyfelei a nyaralás minden pillanatát gondtalanul tölthessék!

Fotó: Shutterstock

Elmerülés az élményekbe

A klasszikus vízparti lazítás helyett sokan az aktív pihenést, a sportolást választják. Az Allianz Útitárs utasbiztosítás Platina csomagja a szabadidős sportolás és a legnépszerűbb nyári extrém sportok gyakorlása esetén is védelmet nyújt. A biztosítás kiterjed a világ minden pontján a búvárkodásra (40 méterig), a vitorlázásra, a raftingra, a jetskizésre, a vízi ejtőernyőzésre, a szörfözésre is.

Fotó: Shutterstock

Limit nélküli betegellátás

A nyaralás élményeinek hevében előforduló balesetekre vagy váratlan megbetegedésekre az Allianz utasbiztosítások Platina csomagjai a lehető legnagyobb biztosítási védelmet nyújtják. A térítés nemcsak a sürgősségi járóbeteg és kórházi ellátásra vonatkozik, de a szükséges helikopteres mentés és repülővel történő hazaszállítás költségeire is limit nélküli fedezetet nyújt. (X)