Három év után újra Cityrama-szezonnyitó

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2023. április 27. 19:24

Lovasbemutatóval és vacsorával egybekötött szezonnyitót tartott a Cityrama a Lázár Lovasparkban április 27-én.

A Cityrama mintegy hatvan partnerét, elsősorban budapesti szállodák, valamint hazai és külföldi ügyfeleiknek programokat rendelő, nagy cégek képviselőit invitálta lovasbemutatóra, lovaspark-látogatásra és vacsorára.

Elsőként Erdei Bálint, a Cityrama egyik ügyvezetője köszöntötte a vendégeket, kiemelve, hogy a Covid-lezárások miatt több mint három évvel ezelőtt tartották az utolsó ilyen rendezvényt.

A Cityrama vendégei a prezentációk és a vacsora kezdete előtt a Régi Csárdában

Fotó: turizmus.com

Erdei Bálint felidézte, hogy a 2006-ban 8 fővel és két járművel elindított vállalkozás immáron 45 munkatárssal és 17 járművel készül egy sikeres 2023-as szezonra. A Covid-válságot túlélve, immáron ismét stabil alapokon állva folytatják három alaptevékenységüket, a desztinációmenedzsmentet, a városnézéseket, illetve a garantált programokat, valamint a személyszállítást. Hozzátette, hogy bár a foglalások többnyire nagyon rövid határidővel érkeznek, mégis bizakodó, hogy 2023-ban megközelíthetik a 2019. évi rekordforgalmukat.

A házigazda helyszín képviseletében Darázs György, a Lázár Lovaspark igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Darázs György a vacsorának helyszínt adó Régi Csárda bejárata előtt, az ideiglenes Cityrama-pultnál

Fotó: turizmus.com

Elmondta többek között, hogy a Covid után a Lázár Lovaspark is megújulva fogadja a vendégeket. Kínálatukban megjelent a Lazareum Múzeum, a 250 nézőt befogadni képes fedett lovarda, valamint a Lovas-terem néven felújított, korábbi Tornácos Csárda. A Lázár Lovaspark mind az egyéni, belföldi vendégeknek, mind a szállodák külföldi vendégeinek készséggel ajánlja új, garantált programjait és a svédasztalos büféebédeket.

Cityrama-előadók (balról jobbra): Szabó Krisztián, P. Mihalecz Tímea, Mogyorósi Tünde, Balogh-Bassó Anita és Erdei Bálint

Fotó: turizmus.com

A vacsora előtt a vendégek meghallgathattak még négy rövid prezentációt. P. Mihalecz Tímea értékesítési munkatárs a garantált programokról és az ezeket bemutató új kiadványról beszélt, Balogh-Bassó Anita sightseeing részlegvezető a városnéző programokat ismertette, Mogyorósi Tünde, a csoportos beutaztatásért felelős vezető a megújult DMC programot vázolta, s végül, de nem utolsósorban Szabó Krisztián, a cég másik ügyvezetője ugyancsak szólt a Cityrama új programjairól, valamint bemutatta a kínálatukban szereplő gépjárműparkot.