Figyeljen, mert járatokat töröl a Wizz Air ősszel

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 08. 12:24

Egyes hajtóművek kötelező vizsgálata miatt a Wizz Air törölni kényszerült néhány szeptemberi és októberi járatát – jelentette be a légitársaság.

Közleményük szerint a légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, s ez a vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A kötelező ellenőrzés miatt a légitársaság kénytelen volt változtatni menetrendjében, egyes járatait törölni kényszerül a szeptember-októberi időszakban – írják.

Az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal.Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

Kötelező hajtóművizsgálatok miatt módosította őszi menetrendjét a Wizz Air

Fotó: Wizz Air

„Az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért. Számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb” – írják.