Málta turisztikai luxuskínálatát mutatja be a VisitMalta új kiadványa

Forrás: turizmus.com

 2024. január 25. 09:56

Megjelent a VisitMalta első átfogó, a máltai szigetek luxuskínálatát bemutató kalauza.

A Greydoor Publishinggel együttműködésben készült exkluzív kiadvány informatív és szórakoztató, és az általános úti célokkal kapcsolatos információktól kezdve a családi utazásokhoz, vitorlázáshoz, kalandokhoz, wellnesshez, útiterv-ötletekhez, gasztronómiához és még sok máshoz kapcsolódó tippeket tartalmaz.

A Földközi-tenger közepén található Máltai-szigetek felfedezésre váró úti cél. Nevezetesen, a szigetek a történelem és a kultúra kincsesbányái; tökéletes desztináció azok számára, akik a természetet, a művészeteket és a kultúrát fényűző módon szeretik felfedezni.

Az útikönyv célja, az inspiráció és a leendő utazók tájékoztatása Málta és Gozo legjobb helyeiről.

Az exkluzív útikönyv a szigetország luxusturizmusának erősítését szolgálja

Fotó: Máltai Idegenforgalmi Hivatal

A kiadványt számos helyszínen terjesztik nyomtatott és digitális változatban egyaránt. Elérhető lesz Málta és Gozo luxus szállodáiban, valamint a szigetek más jelentősebb helyszínein, továbbá azokon a nemzetközi vásárokon is, amelyeken a Máltai Turisztikai Hivatal (MTA) részt vesz, és természetesen online is.

Az exkluzív útikönyv a VisitMalta azon törekvésének része, mely a szigetország luxusturizmusának erősítését szolgálja.

Ugyanezen céllal számos egyéb kezdeményezést is elindítottak, támogatják, az MTA-engedéllyel működő kiemelt DMC-ket, hogy a szigetekre bejáró túrákat hozzanak és részt vesznek nemzetközi, luxusturizmust célzó kiállításokon.

„Nagyon örülünk ennek a kiadványnak, amely a magas kategóriájú és luxusutazóknak szól. Ez azért valósulhatott meg, mert a turizmus a szigetünkön egyre erősödik, meghaladja a 2019-es adatokat mind az érkezések, mind a költések tekintetében. 2024. januárjában csatlakozunk a Serandipianshoz, mint Preferred Destination Partner. Izgalmas látni, hogy a Máltai-szigeteket minőségi úti célként ismerik el, és megkapják a megérdemelt figyelmet” – mondja Christophe Berger, a VisitMalta Incentives & Meetings igazgatója.