Megjelent a Chemol Travel 2015/2016 téli-tavaszi katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2015. október 05. 11:48

A 2015 novemberétől 2016. május végéig tartó időszakban 13 országba szervez csoportos körutazásokat és ezen felül több egzotikus úti célra egyéni üdüléseket a Chemol Travel. Minden körutazás színvonalas programmal és professzionális magyar idegenvezetéssel szervezett.

Megtalálhatók a kínálatban a hagyományos úti célok, mint Izrael, Jordánia, Kuba,  Kína, Portugália, Szicília.

Az újdonságok között szerepel Peru, Thaiföld-Kambodzsa, Dél- és Észak-India, valamint a manapság divatos távol-keleti ország, Japán. Szintén újdonságként található a katalógusban repülős csoportos, magyar idegenvezetős tengeri hajóút Ázsiába dubai-i  és szingapúri megállással, szafari programok Afrikában és egy olyan izraeli körutazás is, amely Tel Aviv-ba érkezik és Eilatról utazik vissza diszkont repülőjáratokkal, kedvező áron.

Az iroda kedvelt 14 napos kubai körutazása varadéroi üdüléssel akár bécsi indulással is foglalható.

Az új árualapot október elejétől országos road show keretében ismerhetik meg a partnerirodák. A road show-n bemutatják az iroda új,  saját fejlesztésű B2B MSC online foglalási felületét is.

A Chemol Travel márkanév alatt kiadott kiutazási katalógus útjaira és az MSC hajókra készített B2B felületre a Marshaller Kft. várja viszonteladó partnereinek érdeklődését.