Megjelent a MAHART TOURS 2016-os katalógusa

Forrás: turizmus.com

 2016. január 21. 10:38

Január elején megjelent a hajóutakra specializálódott MAHART TOURS új katalógusa, az eddiginél jóval nagyobb terjedelemben, 92 oldalon. Az idei kínálatban – a nemzetközi kompjáratok és a tengeri hajóutak mellett - a folyami hajóutak különösen nagy hangsúlyt kaptak.

Nemzetközi kompjegyeket és tengeri hajóutakat 20 éve kínáló iroda katalógusában 12 tengeri hajótársaság 77 válogatott útvonala szerepel, emellett rövid ízelítőt kapunk több mint 70 komptársaság több száz útvonalából is.

A kínálat több új tengeri hajótársaság (Celestyal Cruises, Holland America Line, Seabourn, a 20-30 kabinos luxus vitorlásokat és jachtokat kínáló Windstar) útvonalával bővült.

A folyami hajóutak számát azok népszerűségére tekintettel bővítették. Az idén már 8 jelentős folyami hajótársaság 37 útját mutatják be a katalógusban, utasaik több európai és Európán kívüli folyón hajózhatnak. Az eddigi kedvencek mellett (Amszterdam – Budapest, vagy Strassburg – Budapest, Nürnberg-Budapest, Passau-Budapest) olyan kuriózumok is fellelhetőek az útvonalak közt, mint a Loire menti kastélyok és a Loire völgye, Brugundia és Provance, Andalúzia, az Angkor templomoktól a Mekong deltáig, Peking – Shanghai, Amazonas.

Saját szervezésű dunai hajóútjuk magyar csoportkísérővel, új programmal indul a Budapest-Passau útvonalon, a résztvevők a császári réteskészítés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek.