Megújul az Emirates fedélzeti lounge-a - VIDEÓ

Forrás: turizmus.com

 2017. február 23. 15:03

Többek között surround hangzást, LED-es hangulatvilágítást és meghittebb dizájn vezet be megújult A380-as fedélzeti lounge-aiban „A világ legjobb légitársasága” címet elnyert Emirates.

A kabinbelsők fejlesztésére vonatkozó, több millió dolláros program keretében a légitársaság zászlóshajóját jelentő A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul, mely 2008-as bevezetése óta az utasok visszajelzéseit figyelembe véve eddig is számos apró, de eredményes újításokon esett át.

Az új Emirates A380-as fedélzeti lounge a légitársaság „Végtelen Lehetőségek” fantázianevű standján mutatkozik be az Internationale Tourismus Börse-ön (ITB), a világ egyik legjelentősebb turisztikai rendezvényén. Az első megújult lounge beszerelése az Emirates egyik új A380-as gépébe jelenleg is tart az Airbus létesítményében. Az utasok a terméket 2017 júliusától vehetik igénybe.

A továbbfejlesztett Emirates A380-as fedélzeti lounge-ról

A lounge a légitársaság védjegyévé vált patkó alakú bár megőrzése mellett az új üléselrendezésnek köszönhetően több ülőhelyet kínál az ablakok mellett a bár mindkét oldalán. A privát jachtok kabinjainak elrendezését követve az ablak mellett lévő ülősarkok mellett asztalok is szolgálják a kényelmet.

A fedélzeti lounge az utastér többi részétől hangszigetelő függönnyel lesz elválasztva, az új ablaksötétítők beépített LED-es hangulatfényt és a surround hangzást biztosító mélynyomókat kapnak. A lounge-ban az utasok 55 inch-es LCD képernyőkön követhetik a legfrissebb járatinformációkat, vagy az élő hír- és sport TV közvetítéseket.

Az Emirates jelenleg üzemeltetett 93 A380-asának mindegyikében található fedélzeti lounge. A megújult lounge továbbra is a repülőgép felső szintjén várja a First és Business osztályú utasokat.

Az Emirates 5 kontinens 46 városába repül A380-as gépekkel. A világ legnagyobb A380-as üzemeltetőjeként a légitársaság jelenleg 93 kétszintes gépet működtet, és további 49 érkezését várja. Az Emirates 2008 óta közel 70 millió utast szállított a zászlóshajójának számító géptípussal.

Kapcsolódó cikkek