November 20-ig még lehet jelentkezni a CheckINN versenyre

Forrás: turizmus.com

 2019. november 04. 17:28

A turisztikai innovációs verseny pályázatkezelő felülete folyamatos online munkavégzést tesz lehetővé, így a megkezdett pályamunka tetszőlegesen módosítható a beadási határidőig.

Jelenleg is zajlik a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány által meghirdetett CheckINN Turisztikai Innovációs Verseny, amelyre még november 20-ig jelentkezhetnek a turisztikai felsőoktatásban résztvevő hallgatók.

A szervezők menet közben módosították a versenyfelhívást, így a három fős csapatokban helyet kaphatnak a felsőfokú szakképzésben résztvevők is, és nemcsak nappali, hanem bármely tagozaton résztvevő hallgatók is indulhatnak a versenyen.

Szintén fontos változás, hogy a harmadik csapattag érkezhet más szakról, amennyiben ugyanabban a felsőoktatási intézményben tanul, mint csapattársai.

 

Az online pályázatkezelő rendszerbe már számos csapat regisztrált az ország különböző egyeteméről és megkezdték pályázatuk feltöltését – tájékoztatott a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány.

A pályázat beadását megkönnyíti, hogy a www.check-inn.hu oldalon történt regisztrációt követően a jelentkező csapat elmentheti a korábban megkezdett munkáját és tetszőlegesen módosíthatja azt a határidő lejártáig, vagy a pályázat benyújtásáig. Mivel a korábban elkezdett munka nem vész el, a szervezők azt javasolják, hogy a csapatok ne hagyják utolsó pillanatra a regisztrációjukat, hiszen a rendszer lehetőséget biztosít a folyamatos online munkavégzésre.

A szervezők arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az első szakasz kitöltése után – amelynek tartalmaznia kell a víziót, az innováció leírását, az üzleti modellt és a megvalósíthatósági koncepciót – a pályázatot a megfelelő gombra történő kattintással kell benyújtani. A megkezdett pályamunkákat a szervezők nem tekintik automatikusan benyújtottnak a határidő lejártával.

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyertesek a második szakasz lezárulta után, a 2020. február 1-jén megrendezendő Turizmus Gálán vehetik át nagyértékű díjaikat a turisztikai szakma képviselői előtt.

További információ a www.check-inn.hu weboldalon, illetve a verseny hivatalos Facebook és Instagram oldalán érhető el.

A pályázat meghirdetését támogatja a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, továbbá a Danubius Hotels és a Hunguest Hotels.

Kapcsolódó cikkek

CheckINN meghosszabbítva!

2019. október 14.