Országos hálózatot épített két év alatt az Invia.hu

Forrás: turizmus.com

 2018. november 07. 13:48

Két év alatt 13 megye 20 városában összesen 21, viszonteladói hálózatba szervezett ügyfélkirendeltséget nyitott meg az Invia.hu.

Az elmúlt tíz év statisztikái szerint jelentősen, 20 százalékkal nőtt a magyarok külföldi utazásainak száma. Az utak megszervezését az emberek egyre nagyobb arányban bízzák utazási irodákra.

A kereslet bővülése új lendületet adott a szektor szereplői számára a tevékenységük bővítésére, szolgáltatásaik fejlesztéseire. Köztük a legnagyobb európai online utazásközvetítő iroda, az Invia magyarországi tagja is országos hálózatbővítésbe fogott.

Az elmúlt két év alatt 13 megye 20 városában összesen 21, viszonteladói hálózatba szervezett ügyfélkirendeltséget nyitott meg. Ezzel az online térhódítás után újabb szegmensben erősítették meg piaci pozícióikat.

Az Invia.hu október elején tartotta első franchise találkozóját, amelyen a résztvevők többek közt felidézték a két évvel ezelőtti indulást is. A franchise program akkor megfogalmazott fő célja az volt, hogy az online jelenlét megtartása mellett, az offline elérhetőségek fejlesztésével a vállalkozás népszerű és ingyenes szolgáltatásai minél szélesebb körben váljanak elérhetővé.

„Az idei találkozón összegzett eredmények azt mutatták, a piac értékeli a megbízhatóságot, a kiszámíthatóságot, a fejlett ügyfélszolgálati attitűdöt és a szegmensen belüli változásokkal szembeni rugalmasságot.” – hangsúlyozta Zakar Jozef cégvezető.

Benczik Balázs franchise menedzserrel és remek, tapasztalt és elhivatott partnereikkel közös munkájuk eredményeképpen ma már országosan 21 irodában érhetik el az utazni vágyók az Inviától megszokott széles, minőségi kínálatot, illetve a gyors és kényelmes ügyintézést, valamint a személyre szabott asszisztenciát.

A szakmai egyetértés, a közösen megfogalmazott és képviselt értékek mellett, az elérendő eredmények tekintetében is nagy volt az összhang a franchise találkozó résztvevői között. A legeredményesebb viszonteladókat díjakkal is kitüntették az eseményen. A munka pedig folyik tovább.

Az idén 10 éves magyarországi fennállását ünneplő Invia.hu a jövőben is kiemelten kezeli a hálózatbővítést, hogy még több helyen tegye elérhetővé az ügyfélközpontú szolgáltatását, valamint Magyarország legszélesebb viszonteladói kínálatát.

(X)