Új spot az Air France-tól

Forrás: turizmus.com

 2015. március 08. 14:56

Az Air France március 8-án mutatja be vadonatúj, „France is in the Air" reklámfilmjét Franciaországban és további 4 országban: Egyesült Államok, Brazília, Japán, Kína, Olaszország.

Az Air France-hoz megszokott igényesen elkészített spot a tavaly márciusban kezdődött kampány folytatása, és a TV, mozi, digitális és közösségi platformok mellett a színes-vidám alkotás most először, az egyre népszerűbb Vine videó megosztó felületen is látható lesz.

A Gunn Report által is a világ legjobbjai közé sorolt párizsi BETC reklámügynökség által jegyzett alkotás az Air France olyan értékeit közvetíti, mint: nyitottság; egyedi francia utazási élmény; elegancia; találékonyság; és még a jellegzetes francia humort is becsempészték. A technikai szempontból is igényes spot ugyanakkor hangsúlyozza Franciaország jellemzőit: a pozitív gondolkodásmód, a gondoskodás és inspiráció, amelyek a világ minden tájára eljutnak. Az egyedi módon megjelenített francia divat, a fine dining, a Párizsi Opera fiatal balerinái és az úgynevezett „Francia Csók" egészen egyedi hangulatot árasztanak. A francia életmódot tükröző jelenetsorozat az Air France új irányzatát, a küzdőszellemet tükrözi, valamint rávilágít arra a célkitűzésre, hogy a légitársaság még közelebb kerüljön ügyfeleihez. Ezzel a filmmel az Air France újragondolja az utazás ötletét, amely megítélése szerint egy különleges, hangulatos és varázslatos pillanat.

"We are from LA": két fiatal, magas profilú, tehetséges francia rendező valósította meg az Air France elképzeléseit.

Clément Durou és Pierre Dupaquier - őket tartják a "francia hatás " mestereinek, ami a francia kreativitás egy új hulláma, és a világ minden táján elismert és keresett. Az Air France bizalmat helyezett az alkotói szellembe és ennek a nemzetközileg népszerű, új francia irányzatnak kreativitásába, ezért bízta meg a fiatal tehetségeket a „France is in the air" reklámfilm elkészítésével.


Az új spot az alábbi linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=v-ahlbWNZPk