Új vállalati megoldás a Travelporttól

Szerző: Horváth Ágnes

 2013. szeptember 10. 17:04

A Travelport új, a vállalatok és az üzleti utaztató irodák számára fejlesztett on-line vállalati foglalási eszköze, a TripGate™ a sikeres oroszországi és lengyelországi debütálás után immár a magyar piacon is elérhető.

A kimondottan a közép-európai piac igényeire szabott terméket a vezető lengyel utazási technológiai cég, a TravelTech fejlesztett, és számos új foglalási lehetőséget biztosít a magyar piacnak.

A TripGate egyszerű, gyors és megbízható megoldást ajánlj fel azon kis-és középvállalkozások számára, amelyeknek a múltban még nem volt lehetőségük, hogy részesüljenek a vállalati foglalási eszközök nyújtotta előnyökből. Az online CBT (corporate booking tool) magyar nyelven érhető el, helyi és globális tartalommal és a Travelport globális üzleti utazás szakértelemének támogatását is élvezi. A TripGate tárolja többek közt az egyes vállalatok utazási szabályzatát és jelzi, ha az adott foglalás nem kompatibilis vele, de ugyanakkor lehetőséget nyújt ennek engedélyeztetésére is. Az utazók által lefoglalt utakat – amennyiben ez szükséges – a cégen belüli felelős egy klikkeléssel jóváhagyhatja, a részletes útvonal és foglalás minden érintett számára látható.

A GDS közép-európai vezetője egyébként is hatalmas lehetőséget lát a régió utazási piacában és bízik benne, hogy a dinamikus növekedés a térségben tovább folytatódik.