A Budapest Brand Nzrt. újraindítja turisztikai eseménynaptárát

Forrás: turizmus.com

 2020. november 19. 14:33

A Budapest Brand Nzrt. – mint a BFTK jogutódja – idén újra elindítja a turisztikai programokat összefogó eseménynaptárát.

A főváros turizmusért felelős szervezete arra kéri szakmai partnereit, hogy heti rendszerességgel küldjenek információt a különböző turisztikai és egyéb, hasznos és érdeklődésre számot tartó eseményről, rendezvényről vagy egyéb budapesti és Budapest környéki programról, kezdeményezésről – legyen az offline vagy online.

 

A Budapest Brand NZrt. ezeket a programokat összefogja, eseménynaptárában rendszerezi és elemzi, az így összeállt információkat pedig a Budapest Convention Bureau-val (BCB) és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) is megosztja.

A cél többek között az, hogy a 2020. október elején létrejött szakmai összefogás a budapesti hivatás- és üzleti turizmus fellendítése érdekében folytatódjon, de a párbeszéden túl létrejöjjön egy olyan transzparens és hasznos szakmai program guide is, amely minden fél számára elérhető, bővíthető és hasznosítható.

A Budapest Brand Nzrt. a beérkező információkat november 20-tól Weszely Beatrix turisztikai koordinátor e-mail címére várja: Weszely.Beatrix@budapestbrand.hu