A kínai–olasz vegyesvállalat, a DEUTZ-FAHR teljesíti az első negyedéves termelési célját

Forrás: turizmus.com

 2022. május 13. 12:45

A kínai–olasz vegyesvállalat, a DEUTZ-FAHR a Linshu Economic Development Zone támogatásának köszönhetően teljesíti az első negyedéves termelési célját.

A Covid-19 világjárvány okozta kihívások ellenére a kínai–olasz vegyesvállalatnak, a DEUTZ-FAHR Machinery Co. Ltd.-nek sikerült végrehajtania az első negyedévre kitűzött gyártási célt a Linshu Gazdaságfejlesztési Zóna irányítóbizottságának segítségével – idézi Alessio Pulcinit, a cég vezérigazgatóját a Silkroadhungary.hu.

A DEUTZ-FAHR, amelyet az olasz SDF Group, a kínai Kingenta Ecological Engineering Group Co. Ltd. és a Shandong Changlin Machinery Group Co. Ltd. alapított 2011-ben a kelet-kínai Santung tartományban, Linji város Linshu Gazdaságfejlesztési Zónájában, traktorok és betakarítógépek gyártására és értékesítésére szakosodott.

Linshu Gazdaságfejlesztési Zóna

Fotó: Silkroadhungary.hu

Május 9-én Alessio Pulcini levelet küldött Lodovico Bussolatin (az SDF Csoport vezérigazgatója) keresztül a Linshu Gazdaságfejlesztési Zóna irányítóbizottságának. A levélben köszönetüket fejezték ki az irányítóbizottság támogatásáért és a DEUTZ-FAHR üzleti fejlődése iránti elkötelezettségéért a járvány idején.

A DEUTZ-FAHR vezetőségét megérintette az irányítóbizottság időben nyújtott segítsége. Az ügyvezető bizottsággal az oldalán, a vállalat bízik a jövőbeni fejlődésben. Folytatja a termelés folyamatosságához szükséges ellenőrzéseket, miközben biztosítja a termelést, mondta Pulcini.

Liu Chongbao, a gazdaságfejlesztési zóna igazgatója szerint a Linshu Economic Development Zone folyamatosan erősíti a kommunikációt a vállalkozásokkal, biztosítja a nyersanyagellátást és a termékek terjesztését, segítve őket a nehézségek kezelésében.