A Városmarketing Nagykövete lett 2017-ben Vásárosnamény

Forrás: turizmus.com

 2017. június 13. 17:36

Az Országos Városmarketing Díj pályázatot 2015-ben alapította a Magyar Marketing Szövetség. Idén 76 nevezés érkezett, a 26 várost képviselő szervezetek 7 kategóriában pályázhattak. Vásárosnamény 6 + 1 „Városmarketing Gyémánt 2017" védjegyet hozott el.

Gyémántot kapott a Zoárd-napi Sokadalom rendezvény kategóriában, az Advent Vásárosnaményban rendezvénysorozat a belső kommunikációs megoldások kategóriában, az Advent Vásárosnaményban Adománygyűjtés a kis költségvetésű kampányok kategóriában, a „Vásárosnamény a Bereg Szíve" ajándéktárgyak arculattervezés kategóriában, a Sárkányhajó Roadshow a városfejlesztési projektek kategóriában, valamint Vásárosnamény hivatalos weboldala, facebook oldala, Bereg Szíve plakát és sajtófal a külső kommunikációs megoldások kategóriában.

A legnagyobb elismerés azonban az, hogy 2017-ben a Városmarketing Nagykövete különdíjat is városunk nyerte el, bizonyítva ezzel, hogy átgondolt és komplex marketingtevékenységet folytatott az elmúlt esztendőben.

A Városmarketing Gyémánt Díj országos ranglistán jelenleg Budapest 13. kerületével holtversenyben a 3. helyen állunk a 10 db gyémánt díjjal. Nagy siker ez számunkra, hiszen olyan nagy városokat tudhatunk magunk mögött, mint Szolnok, Szeged vagy Debrecen.