Detektívjátékot indított Sárvár

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 04. 16:59

Egy virtuális láda kinyitásához kér segítséget a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. Természetesen értékes jutalomért cserébe. A játékban részt vevők wellnesspihenést nyerhetnek.

A sárvári TDM detektívjátéka egy fiktív történetre épül, miszerint az egykor Sárvár környékén működő, termálkristály gyártásával foglalkozó üzem pincéjében egy ládára bukkantak.

Az ütött-kopott láda egy hat számjegyű lakattal van lezárva. A sztori szerint nem igazán tudja senki, hogy mi lehet a kód. Akik eddig látták, azt mondják, hogy talán a láda oldalán lévő mondat segíthet abban, hogy kiderüljön, milyen számok nyithatják a lakatot…

Így indul a játék. Az a bizonyos mondat pedig egy olyan kérdés, amire a választ a sarvar.hu weboldalon lévő tartalomban lehet megtalálni. Pontosabban az első számot. Hiszen a lakatot egy számsor nyitja.

A sárvári TDM detektívjátékában részt vevők wellnesspihenést nyerhetnek

Fotó: Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft.

De ugyanez igaz a többi öt kérdésre is. Ugyanis, ha a játékos megtalálta az oldalban az adott választ, kérheti a következő nyomot. Az utolsó kérdésnél aztán megjelenik az a bizonyos lakat. Ha jó a számsor, a láda „kinyílik”, ezzel pedig a detektív lehetőséget kap arra, hogy regisztráljon azok közé, akik között a szervezők több sárvári wellnesspihenést sorsolnak ki.

Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője elmondta: a játékkal a fürdőváros turisztikai szervezetének az a célja, hogy újszerű módon ismertesse meg az érdeklődőkkel a Sárvár nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket.

Az oldal böngészése közben, a játék során ugyanis olyan információkhoz juthatnak a résztvevők, amikkel egyébként nem biztos, hogy találkoznának.

A sarvar.hu/detektiv-jatek oldalon elérhető játék egészen október elejéig tart, így azoknak, akik eddig még nem játszottak, bőven van lehetőségük a nyomozásra, illetve esélyük arra, hogy sárvári wellnesspihenést nyerjenek.