Halloween: borzongás és rémület a Familyparkban

Forrás: turizmus.com

 2015. október 06. 21:42

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, a Familypark „téli álomba szenderülése” előtt idényzáró „Happy Halloween” programokkal várja az érdeklődőket október 30. és november 1. között.

A változatos programokkal tarkított Halloween-parti a Familypark teljes területére kiterjed: 145 ezer négyzetméteren a kicsi és nagy látogatókra showműsorok, szellemidéző meglepetések, nyereményjátékok és kísértetek várnak minden mennyiségben. A Leonardo repülőgépénél pedig a „Shadperformance” speciális előadásait élvezhetjük.

A Halloween-parti ideje alatt a park este 10 óráig szellemidéző hangulatvilágítást kap, a vállalkozó kedvű, borzongani szerető látogatók pedig ugyancsak este tízig száguldozhatnak a Rattenmühle hullámvasúton, a fák csúcsai között, sőt akár még a szellemkastélyba is bemerészkedhetnek.

Az éttermek gasztronómiai kínálata is a Halloween-tematikához igazodik: a tökből készült gulyástól egészen a fasírtgolyócskákig és a boszorkánykonyháig. Az alkalomhoz illő jelmezbe öltözött vendégeket pedig különösen szívesen látják a „Happy Halloween” programjaira.

 

Érdekességek a Familypark Neusiedlersee-ről

A több mint 145.000 m²-en fekvő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget. Ezenkívü a szabadidőparkban több mint 11 különféle étterem és falatozóhely található. Szezonban mintegy 160 munkatárs dolgozik a játékoknál, a vendéglátás, kertészet, műszaki feladatok és igazgatás területén. 2014-ben áprilistól november elejéig a látogatószám elérte a 496 ezer főt, ez idő alatt 18.500 éves bérletet állítottak ki.

További infó: www.familypark.at