Időutazás ínyenceknek

Forrás: turizmus.com

 2016. február 15. 16:06

Melyikünk kívánságlistáján ne szerepelne egy hajón eltöltött finom vacsora Budapest szépségeit csodálva? A mindennapi rohanásban mind vágyunk egy kicsit arra, hogy megpihenjünk, és felelevenítsük a régi időket.

Bár időgép nem áll a rendelkezésünkre, egy kis időutazást mégis tehetünk a Pannónia hajó segítségével, amely az egyedülálló stílusával kápráztat el bennünket. Üde színfolt lesz hétköznapjainkban, ha vacsoránkat kiszakadva a megszokott környezetünkből, egy valódi nosztalgiahajón fogyasztjuk el, és ezt megosztjuk családtagjainkkal, barátainkkal is, hiszen a legjobb élmény az, amelyet együtt tapasztalhatunk meg a számunkra legfontosabb emberekkel.

Érkezéskor valóságos ékszerdobozban találhatjuk magunkat. A hajó stílusa az 1900-as éveket idézi. A belső tér fő alkotóelemei egytől-egyig minőségi anyagból készültek. A tömörfa burkolatok, réz korlátok és kilincsek, valamint az üveg díszek gondoskodnak arról, hogy a hamisíthatatlan vintage élményt mi is átélhessük. ​Utazásunk során minden érzékszervünket egyaránt kényeztethetjük. A szemet gyönyörködtető kilátás, az ízletes menüsor, és a látványos belső tér gondoskodik arról, hogy egy maradandó estét tölthessünk el.
Havonta más és más ízeket kóstolhatunk meg a Pannónia hajó közreműködésével. A kitűnő séfek és gyors kiszolgálás mellett igazi előkelőségnek érezhetjük magunkat. Mindenki megérdemeli, hogy hátrahagyva a napi rutint, kikapcsolódjon és új élményekkel gazdagodva szálljon le a fedélzetről.
Legyen bármilyen idő, hideg vagy meleg, tél vagy nyár, a Pannónia ideális környezetet biztosít számunkra, és adottá tesz mindent, hogy belefeledkezve a panorámába és a finom ételekbe megéljük a pillanatot.

Asztalfoglaláshoz és további információkért látogasson el a www.pannoniahajo.hu honlapra! (x)