Itt a Magyarország vár magazin októberi száma – lapozzon bele!

Forrás: turizmus.com

 2023. október 02. 18:05

Jó hír, hogy idén idén hosszabb lesz az őszi szünet, bő egy hetet pihenhetnek a gyerekek, ami egy extra üdülésre vagy több kirándulásra is lehetőséget ad, hogy az egész családot felfrissítsük egy belföldi utazással. Az úti célok kiválasztásához adunk ötleteket a magazin legfrissebb számában.

Országunk ősszel is remek lehetőségeket kínál a feltöltődésre, legyen az egy wellnesshétvége valamelyik fürdővárosunkban, az egész testet megmozgató kerékpártúra, egy izgalmas múzeumlátogatás vagy pusztán csak egy üdítő erdei séta.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Fotó: turizmus.com

Fedezzék fel például újra az osztálykirándulások örök kedvencét, Esztergomot, mostani lapszámunkban elmeséljük, mi mindent lehet itt csinálni a bazilika és a királyi vár mint kötelező látnivalók megtekintésén túl. A múzeumlátogatás is lehet szórakoztató, interaktív digitális eszközök segítségével egyre több helyen szó szerint életre kel a történelem, kiváló példa erre a gyulai Almásy-kastély vagy a füzérradványi Károlyi-kastély.

Októberben még nincs annyira hideg, hogy ne lehetne élvezni a bringázás örömét, ezúttal az Ipoly völgyébe invitáljuk olvasóinkat, ahol ki-ki erőnléte szerint választhat a rövidebb-hosszabb túrák közül. Még tart a szüret is, jó szívvel ajánljuk az alföldi bortermelő vidékek igazi gyöngyszemét, a Hajós–Bajai borvidéket csodálatos pincefalvaival.

És látta már Budapestet madártávlatból? Mutatunk három különleges helyet, egy múzeum, egy templom és egy felhőkarcoló tetejét, ahonnan lubickolhat a főváros pazar látványában.

A Magyarország vár magazin októberi számát ide kattintva lapozhatja végig.


A lap főtámogatója: