Komolyzenei stand-up és Villon-est Bozsokon

Forrás: turizmus.com

 2018. június 15. 13:41

Immár ötödik alkalommal rendeznek a nyugati határszélen a bozsoki kulturális fesztivált.

Nagy neveket, köztük Kossuth-díjas művészeket sikerült idén megnyerni a szervezőknek: Ránki Dezső és Klukon Edit nyitja meg az eseménysorozatot augusztus 2-án este. Fellép majd Mácsai Pál is.

Az eseményekre látogatókat Bozsok, Kőszeg, Szombathely és a környék vendégházai várják szálláshelyeikkel a fesztivál ideje alatt, de természetesen az előtt, és azon túl is. Az ötödik év afféle jubileumnak számít már, ezért is igyekeztek a szervezők különösen rangos művészeket Bozsokra csábítani.

Bozsoki hangulat

Fotó: turizmus.com

A fesztivált Ránki Dezső és Klukon Edit nyitja meg augusztus 2-án este 7 órakor, 3-án pedig Fejérvári Zoltán ad szólókoncertet Kőszegen, az Európa házban.

A fesztivál művésztanárainak esti programfüzére között egy újonnan születő műfajjal is találkozhatnak az ide látogatók, augusztus 4-én, Bősze Ádám komolyzenei stand-up show-ján. Augusztus 5-én  Mácsai Pá és Huzella Pétert Villon-esttel gazdagítják az előadások műfaj palettáját.

Kamarazenét illetve a művésztanárok szólójátékát augusztus 6-án és 7-én lehet hallgatni,  Ian Fountain, Erika Geldsetzer, Varga István, Korondi Anna, Petőfi Erika , Füzi Nóra, Hargitai Imre, Győri Noémi és Penny Driver közreműködésével.

Az augusztus 9-éig tartó fesztivál programjáról a www.bmfest.hu honlapon lehet részleteket megtudni.