Magyarország legújabb partyzenekara

Forrás: turizmus.com

 2016. november 09. 15:08

A Midlife Crisis Magyarország legújabb partyzenekara. Tagjai olyan tévések, újságírók, akiknek életük a zene. Alapítója Radnai Péter televíziós producer, a Playboy volt főszerkesztője. A héttagú zenekar látványos színpadi showja a legnagyobb mai, és régi, magyar- és külföldi slágerekből áll.


A zenekar célja a szórakoztatás, repertoárjuk ideális fellépővé teszi őket fesztiválokon, szállodákban, városi napokon, céges rendezvényeken való bulizáshoz. Az elmúlt két évben az ország különböző részein több ezer embert táncoltattak meg koncertjeiken.

2014-es megalakulásuk óta csaknem 30 koncertjük volt. Felléptek tavaly egyebek mellett a Campus Fesztiválon Debrecenben, a Gödöllői Városi Napokon, a MOL Családi Fesztiválján, és a Borok Útja Rally-n. Karácsonykor az Illés klubban játszottak, ahol csatlakozott hozzájuk Szörényi Levente is. Szilveszterkor pedig a legendás budapesti rock kocsmában, az Old Man’s Music Pubban zenéltek. Meghívást kaptak a VOLT Fesztiválra Sopronba, immár másodszor a Campus Fesztiválra, a Strand Fesztivára Zamárdiba, Balatonfüredre a Bor Napokra a Tagore sétányon, és Balatonlellére a BL YachtClub & Apartments idényzáró partijára.

Zenekarvezető: Radnai Péter, +36 20 219 2955, radnaipeter@radnaipeter.hu

facebook.com/midlifecrisiszenekar, youtube: Midlife Crisis Zenekar

(x)