Sárvár utazástervezővel segíti a turistákat

Forrás: turizmus.com

 2021. május 12. 18:06

Utazástervező segédlettel teszi még könnyebbé a vakáció megszervezését, a nyaralásra történő felkészülést a sárvári TDM. A fürdőváros turisztikai oldalán, a Sárvár.hu-n ezentúl egyénileg menthetők el a hasznosnak ítélt tartalmak és az egyéb fontos információk.

A saját tárban rögzíthető információk között nyitvatartási idők, belépőjegy árak, menetrendek, elérhetőségek találhatók. De komplett leírásokat, számunkra érdekes blog postokat is elmenthetünk későbbre, akár a nyaralás idejére.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője a fejlesztés céljáról elmondta: "Azt szeretnénk, hogy az oldalunk ne csak egy hagyományos módon böngészhető weboldal legyen, hanem plusz funkciókkal ellátott valódi utazási segédlet."

sarvar

A fürdőváros honlapján saját tárban rögzíthetőek a különböző nyitvatartási idők, belépőjegy árak, menetrendek, és elérhetőségek.

Fotó: Sárvár TDM

A fejlesztés azt is lehetővé teszi, hogy gyógyszertárak, ügyeletek, szervizek adatait is elmentsük, a kedvencekbe gyűjtött információkat pedig saját, vagy ismerőseink e-mail-címére is elküldhetjük.