Szerdától újra dübörögnek a szelíd motorosok Alsóörsön

Forrás: turizmus.com

 2023. június 06. 16:01

Már csak egy napot kell várni, hogy a hamvaiból főnixként – Open Road Weekend néven – újjáéledő egykori Harley Davidson Fesztivál elstartoljon. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Kereken húsz szezont élt meg minden idők egyik legsikeresebb és leghangulatosabb motoros fesztiválja – a harleysok 1999 óta üdvözölték motorzúgással és jófajta rockzenével a strandidőt Alsóörsön. Azonban a vírushelyzet utáni zeneipari válság eléggé megtépázta a rendezvényt, így tavaly és tavalyelőtt sem tarthatták meg a hazai és környékbeli motorosok kedvencét. A motorosberkeken túl is messze földön híres fesztivál azonban most újraindul: június 7-től megint felbőghetnek a motorok Alsóörsön. Az üzenet pedig a több év kihagyás után is ugyanaz, mint előtte volt két évtizeden át: zene, motorozás és szabadság, így az együtt töltött négy napot ezúttal is a hagyományos szombati felvonulás koronázza meg.

Két év kihagyás után újra felbőghetnek a motorok Alsóörsön

Fotó: 123rf.com

A guruló rockbuli ráadásul olyan sztárokkal érkezik, mint Charlie, Deák Bill Gyula, a Zorall zenekar, az Aurora, a Sing Sing, vagy éppen a Takáts Tamás Blues Band és a kereken ötven esztendős Lord zenekar, 10-én pedig déltől a legendás balatoni díszszemle tüzeli majd a hangulatot az Alsóörs – Balatonfüred – Tihany – Balatonalmádi útvonalon. A koncertek és a felvonulás mellett amerikai autók kiállítása és ízletes fogások is várják az érdeklődőket az Open Road Weekenden.