Már csak ezen a hétvégén látogatható a Budapesti Tavaszi Vásár

Forrás: turizmus.com

 2023. április 13. 13:59

Április 15-én és 16-án is zenei programokkal, kézműves vásárral, Míves Tojás Múzeummal és nosztalgia körhintával vár mindenkit a Budapesti Tavaszi Vásár. Vasárnap délután pedig ukrán húsvéti hagyományokkal, finomságokkal és kézműves foglalkozással is várják a látogatókat.

Budapesten, a Városháza parkban és a Deák Ferenc téren az utolsó hétvégén is várja a látogatókat és a feltöltődni vágyókat a Budapesti Tavaszi Vásár, ahol mindenki kedvére válogathat a kézműves termékekből, valamint végigkóstolhatja a különféle ételkínálatot. A vásári forgatag, a hazai kézműves termékekkel megrakott standok és vendéglátó egységek április 16-ig, vagyis vasárnap estig várják az érdeklődőket – tájékoztatta lapunkat a Budapest Brand.

Vasárnap 14 órától az Ukrán Húsvéti Pászka Ünnep is várja az érdeklődőket a vásár területén.

Április 16-án ukrán húsvéti hagyományokkal is vár a Budapesti Tavaszi Vásár

Fotó: Budapest Brand

 

A vásárban továbbra is megtekinthető a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum kiállítása, mely külön a Tavaszi Vásárra összeválogatott gyűjteményét mutatja be. A gyermekeket a nosztalgia körhinta várja, valamint különböző családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások kínálnak közös szórakozást és kikapcsolódást. Budapest Kártyával mind a vendéglátós, mind a kézműves standoknál 10% kedvezményt kapnak a vásárlók a termékek árából.