Megnyitott a Városligeti Műjégpálya, hétvégén fesztivállal ünnepelnek

Forrás: turizmus.com

 2023. november 21. 09:16

November 20-án megnyitott a Városligeti Műjégpálya, amely új foodtruckokkal, telefonos ételrendeléssel és egy fesztivállal várja a korcsolyázókat idén.

Megnyitott a korcsolyaszezon egyik legnépszerűbb helyszíne a Városligetben. A nyitást eredetileg november 17-re tervezték, azonban az enyhe időjárás miatt végül csak november 20-án tartották meg az ünnepélyes megnyitót.A nyitvatartás első hétvégéjén különleges módon ünneplik meg a korcsolyaszezon kezdetét: november 23. és 25. között rendezik meg a Freeze Fesztivált. A minifesztiválon 3 napon át különféle téli sportok (curling, jégkorong, ice board blade) illetve többek között Bruno x Spacc, Groovehouse, Szeresd a Trashem koncertek várják a korcsolyázókat. Ezeken a napokon délután csak a fesztiválbelépőkkel látogatható a jégpálya, amelyek megvásárolhatóak a rendezvény honlapján.

November 23. és 25. között rendezik meg a Freeze Fesztivált a műjégen

Fotó: Freeze Fesztivál

 

A jégpálya hétfőtől szombatig 9 és 13 óra, illetve 17 és 21 óra között tart nyitva, míg vasárnaponként 10-től 14 óráig és 16-tól 20 óráig van lehetőség korcsolyázni. Idén a pálya mellett több új foodtruck is várja a vendégeket, a hüttében pedig már applikáció segítségével is lehetőség van leadni a rendelést.

A belépés a normál időszakban (tehát hétfőtől csütörtökig, illetve péntek délelőtt) a felnőttek számára 3000 forint, míg a diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 forint. A kiemelt, hétvégi időszakban 4000, illetve 3000 forintot kell fizetni a korcsolyázásért. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is van lehetőség bérletet, családi - vagy csoportos jegyet venni, erről bővebben a jégpálya honlapján találhatóak információk.