Webinárium szakértőkkel a turizmus újraindulásáról

Forrás: turizmus.com

 2020. június 11. 14:25

Virtuális pódiumbeszélgetést rendez június 25-én turisztikai szakértőkkel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A részvétel ingyenes.

A szabadidős és az üzleti turizmus megtette az első óvatos lépéseket az újraindításra. A több hónapos kényszerszünet és bizonytalanság után a szakma előrejelzésének megfelelően elsőként a belföldi utaztatás indult újra. A júniusban várható határnyitások lehetővé teszik a külföldi utazások elindulását is. De vajon milyen feltételek mellett?

A szabadidős és az üzleti turizmusról is szó lesz a virtuális pódiumbeszélgetésen

Fotó: 123rf.com

Milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a turisztikai szolgáltatóknak és mennyire vannak felkészülve az utasok oldaláról megjelenő újfajta elvárásokra? Mikor indul újra teljeskörűen a légiközlekedés és mennyire lesz biztonságos? A szállodák hogyan készülnek az újranyitásra?

Németország, mint a magyar turisták és üzletemberek egyik legfontosabb desztinációja milyen feltételekkel fogadja a beutazókat?

A szabadidős turizmust követően várhatóan az üzleti utaztatás is hamarosan újra erőre kap. A nagyobb rendezvények, konferenciák megszervezésére azonban valószínűleg még várni kell. Milyen gyorsan tud regenerálódni az idegenforgalom ezen ágazata? Várható-e ebben az évben áttörő változás?

Ezekre a kérdésekre keresik a választ a turisztikai szakma elismert képviselőivel a tervezett virtuális pódiumbeszélgetésen.

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Időpont: 2020. június 25., 10:00–11:30 óra

Koordinátor:
Balogh Ilona ügyvezető igazgatóhelyettes, üzletfejlesztési osztályvezető DUIHK

A pódiumbeszélgetés résztvevői:

  • Molnár Judit, elnök, Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ)
  • Antal Gábor, a Lufthansa Csoport magyarországi vezetője
  • Czeiszing Miklós, képviseletvezető, Német Turisztikai Hivatal (DZT)
  • Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau vezetője
  • Flesch Tamás, elnök, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége

 

(X)