Workshopokra és B2B találkozókra invitál az ENIT

Forrás: turizmus.com

 2018. november 29. 10:04

Az Olasz Nemzeti Turisztikai Hivatal többek között egy jövő májusi toszkán workshopra is vinne majd magyar utazásszervezőket.

2018. november 19-25. között immár harmadszor rendezték meg az Olasz Gasztronómiai Világhetet, amelynek keretében itthon is több, a minőségi olasz konyhát, az olasz régiók gasztronómiai hagyományait és mezőgazdasági-élelmiszeripari termékeit népszerűsítő eseményre került sor.

Ebből az alkalomból a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara által képviselt Olasz Nemzeti Turisztikai Hivatal (ENIT) is kulináris találkozóra hívta partnereit a Gustolato étterembe. A közel 90 olasz és magyar vendég között főleg utazási irodák – köztük több, Veneto, Toszkána és Campania tartományból érkezett utazásszervező –, szállodák és élményparkok képviseltették magukat.

Balról jobbra: Stefania Speziani, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara helyettes titkára, Laura Giannini, Omar Balducci, az AFH Central and Eastern Europe Lucart sales managere és Alessandro Balli, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara alelnöke

Fotó: CCIU

Simone Di Tommaso, a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara Szolgáltatások és asszisztencia területének vezetője érdeklődésünkre elmondta: az ENIT nagy figyelmet fordít a magyar beutazó-turizmusra. Egyik legsikeresebb kezdeményezésükként tartják számon az idén szeptemberben megrendezett Buy Lazio Workshopot, amelyre négy magyar utazásszervezőt hívtak meg, hogy találkozzanak a helyi szervezőkkel. Ennek sikerén felbuzdulva május közepén hasonló, Toszkánát népszerűsítő rendezvényre várják majd a magyar résztvevőket.

Az ENIT 2019-ben több másik workshopot és B2B találkozót is szervez majd Magyarországon és Olaszországban is, valamint online marketing kampányra és co-branding együttműködésre is készül, a részletes terveket hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Fotó: CCIU