Vadonatúj Alitalia-lounge a Fiumicino repülőtéren

Forrás: turizmus.com

 2018. június 13. 14:52

A hét elején nyitotta meg kapuit az Alitalia vadonatúj várója a római Fiumicino repülőtéren.

A Casa Alitalia névre keresztelt lounge-ba belépve az olasz elegancia és vendégszeretet köszönti az utasokat. Az 1000 négyzetméteres váróban valóban öröm a várakozás. Van benne étel- és italbár, üzleti tárgyalószoba, WIFI és zuhanyzó, illetve szeparált gyermekváró, ahol a játékok mellett rajzfilmek szórakoztatják a legfiatalabb utasokat.

Olasz légitársaságról lévén szó az ételekre külön hangsúlyt fektetnek: a fenséges olasz tésztákat és pizzákat a séf a helyszínen frissen készíti. A menü kínálatában megtalálhatóak vegetáriánus és gluténmentes ételek is.

A lounge az Alitalia legtöbb közép- és hosszútávú járatainak indulási helyének közvetlen közelében található (Pier E). Ez a közelség lehetővé teszi, hogy az utasok a boarding megkezdéséig élvezzék a váró kényelmi szolgáltatásait.

Casa Alitalia

Fotó: Andrea Martiradonna

A váróban a speciális kártyákkal - Alitalia Freccia Alata Plus és Freccia Alata, SkyTeam Elite Plus clubs, Alitalia Magnifica és Alitalia American Express Platinum - rendelkező törzsutasok és a business utasok ingyen tartózkodhatnak.

Egyszeri belépő váltására is lehetőség van az Alitalia utasai számára. A belépők a helyszínen, illetve előzetesen is megvásárolhatóak az Alitalia weeboldalán. A belépő díja a helyszínen vásárolva 39 GBP, míg elővételben 27 GBP.

További információ a Casa Alitalia szolgáltatásairól: https://www.alitalia.com/en_gb/fly-alitalia/at-the-airport/lounges.html

Az Alitalia magyaroszági képviselője az AVIAREPS Kft.